SUCCESS WAY OF

OUR HISTORY

Om os

"Vi er inspireret til at tænke anderledes - fra Mørk til Blond, uanset alder; køn eller etnicitet, vores store passion til at levere sikker og kvalitets kosmetik til en mangfoldig verden."

"Vi vil aldrig være tilfredse med kun at få dig til at se godt ud. Vi ønsker, at du føler dig selvsikker og smuk med vores kosmetik."

HISTORIE

DARK BLOND er et dansk mærke, der begyndte at skabe skønhedsprodukter i 2015. Grundlæggerne blev inspireret til at tænke anderledes om tilgangen til kosmetik. Sortimentet er bredt, og DARK BLOND mener, at der er noget for enhver smag, uanset alder, køn eller race.

Ved DARK BLOND har vi en stor passion for at producere sikker og kvalitets kosmetik til alle, til en overkommelig pris.

MANGFOLDIGHED ER VIGTIG

I vores moderne verden er kosmetik ikke kun for kvinder alene. Alder er ingen barriere, hverken køn eller etnicitet, hvad angår vores sortiment. Vores sortiment er forskelligt og dækker alle hudtyper. Vi har noget for enhver smag.

MERE END BARE EN KOSMETIK

Hos DARK BLOND mener vi, at vores kosmetik er mere end et redskab til at forbedre dit udseende; Vores mål er også at hjælpe dig med at føle dig smuk. Vi er stolte af kvaliteten af vores makeup, og du kan trygt udtrykke dig selv med vores brede vifte af produkter.

Vi er meget passioneret og optaget af at folk bliver inspireret til at være sig selv.

KVALITET TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

DARK BLONDs sortiment er produceret med kvalitets ingredienser og er prisvenlig, hvilket gør det muligt for de fleste mennesker at bruge vores produkter. Vi håber alle der prøver vores kosmetik kan føle kvaliteten og se værdien i alle vores produkter.

PARABENEFRI OG PERFUMEFRI

DARK BLONDs makeup linje er helt parabenefri og parfumefri uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Forbrugerrådet, Tænk Kemi har tildelt flere af vores produkter med deres højeste rating. Dette har bidraget til at validere vores mål, nemlig at levere sikker kosmetik til vores kunder som de trygt kan bruge.

DANSK "A-KOLBE" VURDERING

Flere af DARK BLOND produkter er vurderet med den bedste kemibedømmelse, 'A-kolbe', dvs. uden uønsket kemi af Forbrugerrådet, Tænk Kemi. Dette er den højeste uafhængige bedømmelse man kan opnå.

Forbrugerrådet Tænk Kemi er den nationale ikke-statslige forbrugerorganisation i Danmark. De er uafhængige af myndigheder, erhvervsliv og politiske partier. De tjener som en informativ, uafhængig og autoritativ stemme for alle forbrugere i Danmark på nationalt, EU og internationalt plan. Rådet køber og tester tilfældigt produkter til forbrugere, der på sin side værdsætter deres rapport om brugen og sikkerheden af et bestemt produkt.

DYREVENLIG / IKKE TESTET PÅ DYR

Testning af kosmetiske produkter og deres ingredienser på dyr blev forbudt i Storbritannien i 1998 og i hele EU i 2013. Lovgivningen er en del af EU Regulering 1223/2009 (Kosmetikforordning). Kosmetiske produkter til salg i EU (herunder Storbritannien) skal betragtes som sikre, og det er fabrikantens ansvar at sikre, at de (og deres ingredienser) gennemgår videnskabelige sikkerhedsvurderinger for at bevise, at de ikke er farlige for menneskers sundhed.

DARK BLONDs kosmetik testes af de relevante officielle myndigheder, som sikrer, at ingredienserne ikke er farlige for menneskers sundhed. Disse test udføres af videnskabelige sikkerhedsvurderinger (dvs. ingen dyr er blevet brugt til at teste ingredienserne.) Ingredienserne i DARK BLONDs kosmetik er sikre og dyrevenlige.

VORES FREMTIDIGE LØFTE

Ved DARK BLOND forbedrer vi konstant kvaliteten og udvider løbende vores produktsortiment. Vi bestræber os på at være kreative og følge trenden.

VI HAR, HVAD DU SØGER

Vi er overbeviste om, at vi har noget for enhver smag for hans eller hendes makeup rutine. Fra daglig sminke til en fashion statement, er bredden i vores sortiment stor og dækker folks ønsker og behov inden for kosmetik. Se vores sortiment online eller besøge en butik tæt på dig hvor du kan opleve DARK BLONDs kosmetik.

VORES NYESTE PRODUKTER

DARK BLOND har skabt en serie med smukke neglelakke.

Et stort udvalg af farver, der er fri for dufte og andre skadelige kemikalier.

Prøv en af vores ny farver og brug den til din stil.